Een printer of multifunctional kopen kan overal

Wij vinden het altijd prettig om een product eerst te zien voordat we het kopen. Voor onze producten hebben wij dan ook een speciale showroom ingericht.

U bent altijd welkom om deze producten te komen bekijken

Maak een vrijblijvende afspraak voor een demo met een van onze medewerkers. Ook zonder afspraak kunt u langskomen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.

Voorbeeldafdrukken van uw eigen documenten

Ook kunt u gratis voorbeeldafdrukken aanvragen. Of het nu uw eigen documenten of uw eigen speciale papier is.

Producten eerst zelf testen op locatie?

Wij begrijpen dat u eerst een product zelf wil testen voordat u het aanschaft. Neem contact op met een van onze medewerkers en we bespreken de mogelijkheden voor een korte test periode op locatie.

Nu in onze showroom

 • 0 out of 5

  De XC4140 is een compacte multifunctionele kleurenlaserprinter, waarmee je snel kunt printen en scannen. De MFP op werkgroepniveau biedt de prestaties en functies van veel duurdere apparaten. De combinatie van hoogwaardige afdrukkwaliteit, eenvoudig te gebruiken workflow-oplossingen en veelzijdige scanmogelijkheden maken van deze all in one kleurenprinter een veelzijdig apparaat waarmee iedereen uit de voeten kan. Plus- en minpunten: Eerste kleurenpagina geprint in slechts 6,5 seconden Afdruksnelheid van 38 pagina’s per minuut 17,8 cm kleuren touchscreen voor eenvoudige bediening Scannen naar: e-mail, FTP, USB-stick of netwerk

  Eerste afdruk in 6 seconden
  Afdruksnelheid 38 pagina's per minuut
  Touchscreen 17,8 cm
  middelgrote tot grote werkgroep
  Vergelijk
 • 5.00 out of 5

  A3 kleurenlaser MFP met 25,4 cm kleuren touchscreen; printen, kopieren, scannen en faxen; single-pass duplex kleurenscanner met 100 vel ADF; 35 ppm in zwart en kleur; 7,0 sec. ttfp; 1,2 GHz (quad core) processor; 2 GB en 500 GB vaste schijf; invoer: 2x 500 vel 150 vel multipurpose lader en geintegreerde duplex-unit; uitvoer: 250 vel; PostScript 3, PCL 6, PDF 1.7, XPS, Direct Image en Airprint; Gigabit Ethernet, USB 2.0 aansluiting en extra USB 2.0 poorten (type A, 1x voor en 2x achter; geleverd met 5K zwarte en 6K CMY kleuren cartridges (30K zwart en CMY kleur aftermarket); uitgerust met AccuRead OCR, Scan Center Basic, Device Quotas, QR Code Generator, Google Drive apps

  Document beheer op maat en besparen op printkosten

  Besparen op printkosten? U weet niet hoeveel u nu print of over 3, 4 of 5 jaar? Daarnaast betaalt u het liefst ook alleen voor wat u gebruikt en dus niet voor afdrukken die u niet heeft gemaakt? Bent u op zoek naar complete ontzorging van uw document beheer? Dan hebben wij een unieke service voor u met document beheer op maat.

  Installatie en instructie door Lexmarkprinters

  Maak gebruik van onze uitstekende installatie service met instructie en ontdek alle uitgebreide mogelijkheden van uw nieuwe Lexmark printer. Voorwaarden van onze installatie service.

  Eerste afdruk in 7 seconden
  Afdruksnelheid 35 pagina's per minuut
  Touchscreen 25,4 cm
  grote werkgroep
  Vergelijk