Printer leasen

Printer leasen kan al vanaf € 9,95 per maand. Vraag een offerte aan voor een product en ontvang een aanbieding inclusief lease op maat. Bekijk al onze producten hier.

Printer leasen of kopen?

Printer leasen of kopen. Bij de keuze voor een nieuwe printer of multifuctional is het ten eerste belangrijk wat uw behoeften zijn. Naast de keuzes tussen koop of lease, printer of multifuctional, A4 of A3,  kleur of zwart-wit zijn er nog veel meer opties. Bijvoorbeeld de vele software oplossingen die uw documentstromen verbeteren. Belangrijk is om ook rekening te houden met het aantal afdrukken. Goedkope printers zijn erg duur in gebruik, daardoor kunt u met de juiste keuze voor de hardware veel besparen. Onze adviseurs helpen u daarom graag met het maken van deze keuzes.

Totaal ontzorging

Zoekt u een oplossing voor uw print, scan en kopieervraagstukken? U bent daarnaast op zoek naar een partner die u helpt bij de juiste keuze? Alleen het doorsturen van de printer of multifunctional is ook niet onze stijl. Wij willen daarom een partner zijn die zorgt dat uw bedrijf beter presteert. Ten eerste geven wij advies over de keuze voor de hardware. En ontzorgen u vervolgens met de installatie, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Zoeken naar printer

Transparante oplossingen

Wij houden niet van te dure oplossingen die onze relatie niet nodig heeft. Totaal ontzorging voor een vaste prijs per afdruk. En dat ook nog zonder afname verplichtingen. Bekijk daarom onze SMARTClick oplossing.

Ervaren adviseurs

Onze ervaren adviseurs helpen u ook graag met de keuze voor de juiste apparatuur. Naast het advies voor de ideale printer of multifunctional, laten zij ook direct zien wat u kunt besparen op uw printkosten. Alle beschibare apparaten kunt u ook vinden op onze site.

Printer leasen

Printer leasen kan al vanaf € 9,95 per maand. Vraag een offerte aan voor een product en ontvang een aanbieding inclusief lease op maat. Bekijk al onze producten hier.

printer leasen