Lexmark printer storing?

Lexmark printer storing?  Het papier loopt vast in de printer, het papier trekt scheef, de printer pakt geen papier meer op. Vlekken, strepen, vegen of stippen op de afdruk. De printer maakt vreemde geluiden, rammelt, piept of kraakt. Maar ook voor alle andere storingen of preventief onderhoud kunt u bij ons terecht.

printer storing

Bij dringende storingen adviseren wij u om telefonisch (024-6455111) contact met ons op te nemen, zodat wij uw probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen.

Onze technische dienst bekijkt dan direct uw service aanvraag. Wij proberen het probleem eerst altijd telefonisch op te lossen. Anders zal onze binnendienst daarna met u contact opnemen om een service bezoek in te plannen.

Meldt uw probleem bij ons, dan biedt onze technische dienst u de oplossing.

  Service aanvraag

  Voor meer informatie over onze technische dienst.

  lexmark printer storing

  Totaal ontzorging

  Zoekt u een oplossing voor uw print, scan en kopieervraagstukken? U bent daarnaast op zoek naar een partner die u helpt bij de juiste keuze? Alleen het repararen van de printer of multifunctional is ook niet onze stijl. Wij willen daarom een partner zijn die zorgt dat uw bedrijf beter presteert. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

  SMARTClick 

  Met ons nieuwe unieke concept SMARTClick voorzien wij u in alle afdruk behoeften. Wij zorgen ten eerste voor onderhoud en service op locatie. En daarnaast voor automatische levering van materialen. U betaalt alleen voor de prints die u heeft gemaakt. Dat kan bij Triple S zowel vooraf als nog makkelijker, maandelijks achteraf.
  SMART
  Click  is gratis af te sluiten op alle nieuwe modellen. Dit unieke concept op uw huidige machine(s)? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.