Zomer aanbieding

Printer onderhoud

De zomer is weer begonnen. We gaan langzaam weer naar kantoor. Niemand zit dan te wachten op een printer die ineens uitvalt of problemen met afdrukken heeft. Goed onderhoud kan dit helpen voorkomen. De vakantie is een uitstekende periode om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Dan kan iedereen na de vakantie weer probleemloos aan de slag.

Aanbieding

Printer
A4
MFP
A4
Printer/MFP
A3
1e printer€ 119€ 129€ 145
extra printers€ 39€ 49€ 59

Wij bieden daarom tijdens deze vakantie periode onderhoudsbeurt aan vanaf 39 euro per printer. Gebruik maken van deze aanbieding? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Verleng de levensduur

Een onderhoudsbeurt kan de levensduur van de printer verlengen waardoor u minder snel een nieuwe printer nodig heeft. Printers hebben minimaal een keer per twee jaar onderhoud nodig. Als u uw printer heel veel gebruikt om te printen, kopiëren en scannen dan adviseren wij een keer per jaar een onderhoudsbeurt.

Vragen

Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn bereikbaar via de chat, of bel 024 64 55 111

Voorwaarden

Deze aanbieding is alleen geldig voor aanmeldingen tussen 1 juli en 21 augustus 2020. Voor printers met storingen houden wij ons het recht voor om extra kosten in rekening te brengen. Printers moeten zich op één locatie bevinden, binnen de postcodes 2200 t/m 4299, 4700 t/m 5999 en 6500 t/m 6999. Voor printers in andere regio’s kan een toeslag voor voorrijkosten in rekening gebracht worden. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie