Refurbished van Lexmarkprinters.nl

Evergreen programma van Lexmark

Help de milieuverspilling te verminderen met een refurbished apparaat van Lexmark. Het Evergreen programma stelt gebruikte apparaten weer beschikbaar. Getrainde technici zorgen voor een uitgebreide kwaliteitscontrole en herstel. Het resultaat is een grotere waarde voor jouw organisatie en een betere oplossing voor het milieu.

Lease en SMARTClick

Wij zijn overtuigd van de langere levensduur van deze refurbished machines,. Daardoor kunnen wij deze machines ook aanbieden met onze all-in-service oplossing, SMARTClick.

Een duurzame, veilige oplossing


Lexmark producten zijn bewust ontworpen om langer mee te gaan en minimale gevolgen te hebben voor het milieu gedurende de gehele levenscyclus van het product. Dit verminderd het gebruik van grondstoffen en daardoor komt er minder afval op stortplaatsen terecht. We recyclen ook veel onderdelen van apparaten die niet in aanmerking komen voor herfabricage en recyclen uw tonercartridges via het LCCP (Lexmark Cartridge Collection Program) van Lexmark. De levensduur van Lexmark-apparaten verlengen wij nog verder door het Evergreen programma. Het programma vermindert niet alleen de impact op het milieu door apparaten langer in gebruik te houden, maar biedt jouw ook een veilige, hoogwaardige refurbished apparaat voor een lagere prijs.

Als milieubewust bedrijf wil je:

  • Je impact op het milieu minimaliseren
  • Samenwerken met een milieuvriendelijke partner
  • Je focus op duurzaamheid met de markt communiceren
  • Afval beperken, recyclen en de efficiĆ«ntie vergroten
Wij helpen je hierbij
Contact opnemen
refurbished

Hoe het refurbished programma werkt

Wij kiezen alleen apparaten van hoge kwaliteit voor ons refurbished programma. We volgen strikte kwaliteitscontrolemaatregelen gedurende het hele proces. Daarnaast gebruiken wij analyses die zijn verzameld gedurende de levensduur van het apparaat. Daardoor kunnen wij in het proces rekening te houden met:

De omgeving waar een apparaat eerder is gebruikt.
Het aantal afdrukken dat op het apparaat gemaakt is.
De modelservicegeschiedenis van het apparaat
Jij kunt er zeker van zijn dat jouw organisatie een apparaat van hoge kwaliteit krijgt dat jarenlang aan de prestatiebehoeften voldoet

Apparaten een tweede leven geven
Getrainde technici inspecteren het geretourneerde apparaat zorgvuldig. Zij verwijderen veilig harde schijven die nog in de machines geplaats zijn. Schijven worden fysiek versnipperd omdat wij gegevensbeveiliging serieus nemen..

De technici volgen specifieke, vastgestelde criteria om te bepalen of een apparaat kan worden opgeknapt. Alleen apparaten die aan deze criteria voldoen, worden gereviseerd en weer op de markt gebracht. Op basis van het aantal pagina’s, gebruiksanalyses en andere factoren weten we dat apparaten nog een aanzienlijke levensduur zullen hebben. Wij vervangen tijdens de revisie vaak versleten onderdelen door originele Lexmark onderdelen en leveren alle gereviseerde apparaten met nieuwe onderhoudskits.

Als we tijdens ons inspectieproces constateren dat een apparaat niet langer levensvatbaar is, biedt Lexmark milieuvriendelijke keuzes voor de verwijdering van producten. Elektronisch afval, inclusief printers die het einde van hun bruikbare levensduur hebben bereikt, wordt gerecycled door gespecialiseerde bedrijven met processen die voldoen aan de staats- en wettelijke vereisten.