Etiketten en labels in kleur printen

Er bestaan veel print oplossingen om etiketten te printen. In de praktijk zien we vaak dat labelprinters, thermisch of thermal transfer gebruikt worden. Waardoor alleen zwarte tekst of barcodes geprint kunnen worden. Maar labels in kleur printen is dan niet mogelijk.

Voorbedrukte etiketten

Daar komt dan best veel bij kijken, want je hebt misschien voorbedrukte labels op rol nodig en perforaties om het makkelijk af te scheuren. En dan nog de houdbaarheid en de maat van het label, dat is vaak beperkt als je het betaalbaar wil houden. Al met al mooie oplossingen, echter niet altijd geschikt voor iedere omgeving.

Waterbestendige labels

Zo komen wij ook vaak bij kwekerijen of tuincentra, waar het relatief vochtig is en labels snel vergaan, onleesbaar worden of handmatig gelamineerd worden. De vraag rees daarom of dat niet anders kon. Men vroeg ons: Kan ik het niet zelf printen? Ik moet vaak bij de drukker grote hoeveelheden bestellen en ik heb het vandaag nodig, ik kan niet lang wachten.

Lexmark kleurenlaserprinter

Wij zochten een oplossing om met waterbestendig materiaal op onze Lexmark printers te kunnen afdrukken in full color. Gewoon op een laserprinter die ook op kantoor gebruikt kan worden.

Prachtige kleurenafdruk

Na verschillende materialen te hebben getest, kwamen wij uit bij waterproof en UV bestendig materiaal wat soepel door de machines gaat, maar ook een prachtige kleurenafdruk achterlaat.

Aanbevolen machines voor deze oplossing

Bekijk hier alle printers en multifunctionals van Lexmark

Kwekerij of tuincentrum

Nu kan iedere kwekerij of tuincentrum zelf presentatie- en reclamemateriaal voor de winkel printen wanneer het nodig is. Sterke materialen die goed leesbaar blijven en bestand zijn tegen water. Ideaal om buiten te gebruiken. Nu kan iedereen snel inspelen op de vraag, tijd besparen en kleurrijke acties meteen inzetten in tuincentra of winkels.

labels in kleur printen

Perfect resultaat

In de winkel zien we nu planten staan met gepersonaliseerde, zelf geprinte sleufetiketten, verschillende maten steekkaarten, kleurrijke plantbed kaarten, duidelijke hanglabels, opvallende waterdichte schapetiketten en waterbestendige etiketten op plantenpotten. Nu zelf geprint op een Lexmark printer.

Gratis advies

Lexmarkprinters.nl levert vanaf nu ook waterbestendige en UV bestendige plantenlabels in verschillende formaten aan. Wij geven graag advies op maat neem daarvoor contact op met ons.

Lees verder over het belang van printen in kleur

Lexmarkprinters.nl is onderdeel van Triple S B.V. Bekijk daarom onze webpagina voor meer informatie over Triple S